TOKAT / MERKEZ - Gazi Paşa İlkokulu

Mrt

Türk milletinin bağımsızlığını ifade eden İstiklal Marşı'nın Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından 12 Mart 1921'de Milli Marş olarak kabul edilmesinin 103. yıl dönümü nedeniyle okulumuzda  "İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü" programı düzenlendi. Programı öğrencileri ile organize edip sunan 3-D Sınıf Öğretmenimiz sayın Mehmet AKAR hocamıza ve sevgili öğrencilerimize teşekkürlerimizi sunarız.

Şbt

6 Şubat 2023'de meydana gelen depremden dolayı ülkmizde tüm okullarda aynı anda deprem tatbikatı ve depremde canlarını kaybeden vatandaşlarımıza 1 dakikalık saygı duruşu yapıldı. Depremde canlarını yitiren vatandaşlarımıza Yüce Allah'tan rahmet depremzede vatandaşlarımıza da tekrar geçmiş olsun dileklermizi sunuyoruz.

Şbt

6 Şubat 2023 04:17'de meydana gelen deprem neticesiyle kaybettiğimiz canları Saygı ve Özlemle anıyor; Depremzede vatandaşlarımıza tekrar geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz.

Ock

"13 Ekim Afet Risklerinin Azaltılması Günü" kapsamında okulumuzda deprem anı uygulaması ve acil tahliye tatbikatı gerçekleştirildi.

Güvenli yaşam için öğrencilere her türlü tehlikeye karşı bilgili ve hazırlıklı olmak için detaylı bilgiler verildi.

Ock

24 Kasım Öğretmenler Günü Okulumuzun bahçesinde yapılan etkinliklerle kutlandı. Okulumuz öğrencileri tarafından günün anlam ve önemini anlatan şiirler okundu, konuşmalar yapıldı, dans gösterileri yapıldı ve skeçler sunuldu.

Ock

Cumhuriyet'imizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 85.yıldönümü dolayısıyla okulumuzda 10 Kasım Atatürk´ü Anma Programı gerçekleştirildi.

Ock

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı.Tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı´nın ardından Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının anılması,şehitlerimizin aziz hatıralarının yad edilmesiyle devam etti.

Kutlama programı kapsamında günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Okul Müdürümüz sayın Zafer İNCESOYLUER yaptı. Şiirler ve orotoryo ile devam eden tören,okul korosunun sunumuyla sona erdi.Tören hazırlığında emeği geçen bütün öğretmenlermize, öğrencilerimize ve velilerimize teşekkürü borç biliriz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yılı'na özel okulumuzun yapmış olduğu koreografi için öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramınız Kutlu Olsun…

Ağu

Okulumuz 2023-2024 Eğitim ve Öğretim sezonunda da belirlenen kıyafetle okula gelme uygulamamız devam edecektir.

Erkek: Lacivert Pantolon, mavi kışlık ve yazlık tişört, sweat (isteğe bağlı)

Kız: Jile (lacivert, mavi), mavi kışlık ve yazlık tişört, sweat (isteğe bağlı)

Not: Kıyafetimiz Tokat'ta 3-4 mağazada mevcuttur.

Mrt

EMOTIONS SPEAK(DUYGULAR KONUŞUYOR) isimli etwinning projemiz; okulumuz 2-E sınıfı öğretmeni Elmas ŞAHİN ve öğrencileri tarafından yürütülmektedir. Türkiye, İtalya, Bulgaristan ve Romanya ortaklı proje kapsamında planlanan etkinliklerle ; öğrencilerimiz yaşadıkları duyguları rahatça ifade edebilecekler ve sevgi  duygusunun  çevreyle iletişimlerini kolaylaştırdığını  fark edeceklerdir.

sayın velilerimiz 30 mart 3 nisan arası eba öğrenci giriş programımız